Bed Bij Breakfast

Tropische overnachting

Slapen in onze tuinen

De Bed Bij Breakfast “Imkerij Immenhof” is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. U beleeft een unieke ervaring binnen de bijzondere tuinen van Imkerij Immenhof, waar de wereld van de bijen en de natuur zich verbind. Daarnaast heeft de Imkerij een magisch uitziende Balinese tuin waar u eventueel uw ontbijt kunt nuttigen.

Wanneer u bij ons bent krijgt u een tropisch vakantiegevoel!

De woning straalt Aziatisch uit, wat de perfecte combinatie is voor een heerlijk tropisch verblijf! Er is op eigen terrein parkeergelegenheid op circa 50 meter van het vrijstaande Bed Bij Breakfast “Imkerij Immenhof”.  De Bed Bij Breakfast is een bijzondere locatie midden tussen de natuurgebieden: Reichswald, Overasseltse- Haterse Vennen, Heumensoord, Groesbeekse bos en de Mookerheide. U kunt in deze gebieden prachtige fiets- en wandeltochten maken. 

Wij bieden aan: Een vrijstaand Indonesisch ingericht huisje met een uitstekend 2-persoons bamboebed, eigen keuken, badkamer met daarbij een tropisch uitziende huiskamer midden in de tuinen van Imkerij Immenhof. Dit allemaal inclusief ontbijt, koffie en thee. 

Vorige slide
Volgende slide

Tarieven

Winkelwagen
Scroll naar boven