Workshops

Oefenen met "toekomstdenken"

"Toekomst-Raad"

Hoe zou het zijn als we de generaties na ons een plekje geven in ons leven, in onze gesprekken en beslissingen?
Samen met jou gaan we graag aan de slag met deze belangrijke, lastige vraag! Kijk voor meer info https://vimeo.com/733291706

Op zondag 1 oktober van stelt Imkerij de Immenhof in Heumen hun theetuinen beschikbaar voor een “Toekomst-Raad” met aansluitend de mogelijkheid voor een (gezamenlijke) lunch.

Op deze inspirerende plek oefenen we met “toekomstdenken”. Wat laat jij achter aan de generaties die na jou komen? Een (korte) lezing, “reis door de tijd” en uiteraard samen in gesprek, helpen daarbij.

Het zijn tijden van mondiale crises; klimaatverandering, biodiversiteitsverlies, groeiende ongelijkheid, oorlog en pandemie. Wie met dit in het achterhoofd naar de toekomst kijkt kan snel verlamd raken van hopeloosheid. Toch moeten we nadenken over hoe we de wereld doorgeven aan volgende generaties.

In deze Week van de Toekomstige Generaties vinden er door heel Nederland bijeenkomsten plaats. Mogelijk gemaakt door Lab Toekomstige Generaties, The Turn Club en Ministerie van de Toekomst
https://weektoekomstigegeneraties.nl/meedoen/

Praktische info

Meld je aan vóór vrijdag 29 september a.s. via r.a.m.werkt80@gmail.com. Maximale deelname 30 personen. Geef ajb direct aan of je wel/niet mee luncht. Vragen? Meer praktische info? Mail naar r.a.m.werkt80@gmail.com.

Winkelwagen
Scroll naar boven