Rondleidingen

Informatief en gezellig

Groepen & Individueel

Wilt u een rondleiding reserveren dan kan dit door als groep te boeken vanaf 10 personen of om als individu aan te sluiten bij een andere groep. 
Is de groep kleiner dan 10 personen dan dient er voor 10 personen betaald te worden.

In 2001 zijn we gestart met het rondleiden van groepen. Het doel van deze rondleiding is om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen. Het belang van de bijen staat voorop, niet geheel overbodig in een tijd waarin de bijen het wereldwijd zo moeilijk hebben. Er wordt o.a. verteld hoe de honing door de bij verzameld wordt en welke bijzondere eigenschappen honing en de andere bijenproducten hebben. We openen een bijenkast waar iedereen de mogelijkheid heeft om de bijen te aaien. Echt waar, ze doen echt niets! 

We proeven diverse soorten honing. Ook is er dan gelegenheid om iets in de winkel te kopen. Verenigingen, families, scholen, bedrijven, imkers, iedereen kan bij ons terecht voor “een verhaal op maat”. Een zeer informatief en gezellig uitstapje.

Wat houdt de rondleiding in:

Rondleidingen zijn seizoensgebonden. Onder de 15 graden worden er geen bijenkasten geopend. We starten half mei en eindigen in oktober (onder voorbehoud van het weer). De tuinen zijn rolstoeltoegankelijk.

Ter voorkoming van teleurstelling adviseren wij u tijdig te boeken. Mochten er nog vragen zijn of zou U zelf nog iets aan de rondleiding willen toevoegen dan is dit altijd bespreekbaar. Helaas is het niet mogelijk om uw hond mee te nemen (in verband met de tuinen en de bijen), wij vragen hiervoor uw begrip.

Voor het reserveren van een rondleiding kunt u telefonisch contact opnemen met Wieneke Hallmans of u kunt het aanmeldingsformulier onderaan de pagina invullen.

Groepen

Groepsgrootte is maximaal 50 personen. Is de groep groter dan zal deze opgesplitst worden in meerdere groepen verdeeld over de dag. Is de groep kleiner dan 10 personen, dan moet er toch voor 10 personen betaald worden (dit is het minimum bedrag).

Er bestaat de mogelijkheid dat bij een kleine groep nog een andere groep (of individuen) wordt toegevoegd (dit in verband met de grote drukte in het seizoen). Als u een datum in gedachte heeft zullen we eerst de beschikbaarheid bekijken. 

Tarieven exclusief tuinen: (inclusief tuinen is + 5,- entree)


Individueel

Het is voor individuele bezoekers vooralsnog alleen mogelijk zich bij een rondleiding aan te sluiten. Op deze pagina plaatsen we regelmatig de beschikbare data waarvoor u zich kunt aanmelden.

De volgende data zijn beschikbaar voor 2024

– 20 juli zaterdag 14.00 uur

– 11 augustus 14.00 uur

-25 augustus 14.00 uur

Tarieven exclusief tuinen: (inclusief tuinen is + 5,- entree)

Aanmeldingsformulier

Winkelwagen
Scroll naar boven